Kronenburgersingel 2a
6511 AT  Nijmegen
024 - 348 17 67

Algemene voorwaarden

Paul’s Bass Matters is officieel dealer van alle door ons gevoerde merken waar het nieuwe artikelen betreft. Uiteraard gelden de garantiebepalingen van de diverse fabrikanten, voor zover deze in overeenstemming zijn met de in Nederland geldende bepalingen daaromtrent. Bassmatters zorgt ervoor de bestelde goederen zo snel en veilig mogelijk op uw adres af te (laten) leveren. Ook dragen we ervoor zorg de site waar het aangeven van levertijden betreft zo up-to-date mogelijk te houden.

Mocht een levertijd om wat voor reden dan ook langer zijn dan op de site is aangegeven zullen we u daarover onmiddellijk berichten. Wij zijn een normale winkel met onze standaard openingstijden, buiten die tijden is contact opnemen slechts via email mogelijk. We zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk op uw vragen te reageren, maar zullen soms om uw geduld en begrip moeten vragen bij grote drukte in de webshop zowel als in onze fysieke winkel. Dat deze drukte voor u wellicht niet altijd waarneembaar is moge duidelijk zijn. We doen er echter alles aan u daar zo min mogelijk last van te laten ondervinden. Bij voorbaat onze excuses als ons antwoord niet meteen komt.

Wij zijn een kleine organisatie en hebben niet permanent een personeelslid aan de webshop hangen. Wel geven we graag onze klanten de mogelijkheid via een webshop te bestellen.

Al onze bassen zijn door ons afgesteld op perfect spelen, een lichte comfortabele afstelling is standaard. Mocht u liever een andere afstelling hebben laat ons dat dan weten, dan zorgen we daarvoor.

Als u een product via onze webshop bestelt heeft u uiteraard de wettelijke 14 dagen bedenktijd. Mocht u besluiten het product terug te sturen moet u ons binnen die termijn dat even laten weten. Zodra we het product hier terug hebben storten we de betaling terug minus de door ons gemaakte verzendkosten. In geval van beschadiging van de originele verpakking hanteren we daarnaast een standaard restocking fee van 15% met een minimum van 20 euro.